Mijn werkwijze kenmerkt zich door duidelijkheid, praktisch, resultaatgericht en samenwerken: Jij en Ik.  Jij kent jouw bedrijf, jouw product en de markt. Ik bied kennis over communicatie, marketing en strategie. We bundelen onze kennis en ervaring om jouw bedrijf een stap verder te helpen.

Stap 1: kennismakingsafspraak
ik wil altijd eerst kennismaken. We maken een afspraak en dan kom ik bij jouw bedrijf langs. Uiteraard is dit gesprek altijd gratis en geheel vrijblijvend.

In dit eerste gesprek maken we kennis met elkaar en we verkennen jouw vraagstuk. Wie ben jij, wat voor bedrijf heb je en waar liggen jouw uitdagingen, vragen of knelpunten? Ik stel veel vragen om scherp te krijgen hoe en wat jij (jouw bedrijf) nodig heeft om dit op te lossen voor de langere termijn. Ook ik zal meer over mijzelf vertellen en over wat ik voor bedrijven kan betekenen.

Stap 2: ja en/of nee 
Na dit eerste gesprek bekijken we even wat handig is: kan ik jou (jouw bedrijf) helpen? Het kan zijn dat je een concrete vraag hebt en dat ik daar een maatwerkofferte voor maak. Of je hebt voor langere periode hulp nodig en wilt liever een strippenkaart waarmee je mijn hulp kunt inroepen wanneer en waarvoor het jou het beste uitkomt. Ook kan het zo zijn dan we na de kennismaking concluderen dat jouw vraag niet past bij mijn kracht of kennis. Dan kan ik eventueel nog doorverwijzen naar een andere partij die jou wellicht  wel verder kan hepen.

Stap 3: aan de slag!
Wanneer ik een offerte heb gemaakt en jij hiermee akkoord bent gaan we aan de slag! We maken uiteraard concrete afspraken over wat ik ga doen, wanneer het af moet zijn en hoe we dit gaan aanpakken. Dit bespreken we samen en schrijven we op zodat er geen verrassingen achteraf zijn.

Wil je meer weten of heb je een vraag die op deze pagina niet terugkomt? stuur dan gerust een mail naar info@jijenikcommunicatie.nl of bel naar 06 15 25 80 12.

Hopelijk tot snel!