• Nikki Nederhoff

Meer dan 20 jaar werkervaring in diverse branches
“Alweer meer dan 20 jaar zit ik in het communicatievak: als medewerker, als adviseur en als leidinggevende van een communicatieteam. Ook vervul ik regelmatig de rol van projectmanager. Jij en ik Communicatie bestaat sinds mei 2015. Mijn werkervaring is erg breed: o.a. kenniscentrum beroepsonderwijs, riooltechniek, revalidatiecentrum, Schiphol, verzekeringsbranche, internationalisering mbo-onderwijs, makelaar, fysiotherapiepraktijk en meer. Ook ben ik een projectmanager die processen ziet en begrijpt.”

Dit ben ik
“Ik (42) ben vrolijk, nieuwsgierig, strategisch, analytisch sterk, resultaatgericht, betrokken, gedreven, oprecht, klantgericht, intuïtief, projectmatig en positief mens. Mijn motto: intentie is resultaat.

Ik ben getrouwd met Dennis en ik ben trotse moeder van Luuk (13) en Sanne (11). We woonden lang in Boskoop (Zuid-Holland), maar sinds de zomer 2022 hebben we de drukke Randstad verruild voor het fijne buitenleven in Drenthe. Samen met onze twee actieve golden retrievers Milou en Puck en onze drie katten Filos, Lena en Fossie genieten we van de groene omgeving van ‘t Haantje; een klein dorp vlakbij Emmen. Naast wandelen met de honden houd ik erg van hardlopen en een rondje mountainbiken in het bos. Ik verwonder mij hier in Drenthe over alle vier de seizoenen die we van veel dichterbij meemaken.”