• Nikki Nederhoff

Dochter van een ondernemer
“Als ondernemersdochter begrijp ik dat jij iedere dag bezig bent met de omzet, nieuwe klanten, de medewerkers en jouw product. Er is nauwelijks tijd over om de website, social media of drukwerk te regelen. En jouw geld kun je één keer uitgeven. Geef jij het slim uit? Ik ben heel benieuwd!”

Laten zien waar je goed in bent
“Met Jij en ik Communicatie wil ik kleine tot middelgrote bedrijven helpen aan een professionele en nette uitstraling van hun bedrijf. Laat jij al goed zien waar je voor gaat en waar je voor staat met jouw bedrijf en de producten die je verkoopt?”

Mooie uitdagingen bij MKB
“Mijn advies zorgt er voor dat ondernemers vanuit hun eigen kracht kunnen ondernemen. Ik geloof dat er vooral bij de kleine en middelgrote bedrijven mooie uitdagingen liggen. Mijn missie is om bedrijven te laten ervaren dat het niet ingewikkeld of duur hoeft te zijn om (marketing)communicatie goed op orde te krijgen en te houden. En veel kun je zelf. Als je maar weet wat je moet doen.”

18 jaar werkervaring in diverse branches
“Alweer 18 jaar zit ik in het communicatievak: als medewerker, als adviseur en als leidinggevende van een communicatieteam. Jij en ik Communicatie bestaat sinds mei 2015. Mijn werkervaring is erg breed: o.a. kenniscentrum beroepsonderwijs, riooltechniek, revalidatiecentrum, Schiphol, verzekeringsbranche, fysiotherapiepraktijk en meer. Ook ben ik een projectmanager die processen ziet en begrijpt.”

Dit ben ik
“Ik (39) ben vrolijk, nieuwsgierig, strategisch, analytisch sterk, resultaatgericht, betrokken, gedreven, oprecht, klantgericht, intuïtief, projectmatig en positief mens. Mijn motto: intentie is resultaat.

Ik ben getrouwd met Dennis en ik ben trotse moeder van Luuk (10) en Sanne (8). Ik ben een echte Boskoopse en ik woon er nog steeds met veel plezier. Ik tel de dagen altijd af tot de lente. Hardlopen doe ik het liefst in het Bentwoud. Ik houd van het strand en de zee. Het Griekse eiland Corfu heeft mijn hart gestolen. Sinds kort heb ik een nieuwe vakantieliefde: Zweden. “